ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2020 - ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ - ΕΝΣΙΡΩΜΑΤΑ AGRIFEED

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2020 - ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ - ΕΝΣΙΡΩΜΑΤΑ

ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ

Με εμπειρία 40 ετών και χρησιμοποιώντας εγγυημένες πρώτες ύλες, παράγουμε προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας που διασφαλίζουν την υγεία και την παραγωγικότητα των ζώων σας!

Τεχνολογικός Εξοπλισμός

Χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους αγροτικής παραγωγής, καταφέρνουμε να δημιουργούμε άριστης ποιότητας προϊόντα τα οποία καταναλώνονται από μεγάλες και μεσαίες ζωοτροφικές μονάδες σε όλη την Ελλάδα.

Τοποθεσία

Βρισκόμαστε δύο βήματα από την πόλη της Αλιάρτου, στην Κωπαϊδική Πεδιάδα και σε απόσταση 100 περίπου χιλιομέτρων από την Αθήνα.

Καλλιέργεια τριφυλλιού

Kαλλιέργεια και παραγωγή τριφυλλιού άριστης ποιότητας σε ενσίρωμα, μια καλή τροφή για όλα τα μηρυκαστικά ζώα κατα την περίοδο υψηλής γαλακτοπαραγωγής, αλλά και σε παραδοσιακό σανό τριφυλλιού.

Ενσίρωμα Καλαμποκιού

Η ενσίρωση καλαμποκιού είναι μία δημοφιλή ζωοτροφή για τα μηρυκαστικά ζώα, η οποία είναι πλούσια σε ενέργεια και πεπτικότητα και προσαρμόζεται εύκολα στη διατροφή τους.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για την αποστολή οικονομικής προσφοράς, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 6974654246 και 6976013280, καθώς και 2261043767, ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας του ιστοτόπου μας. Η επιχείρησή μας διαθέτει εμπειρία στις εξαγωγές!

Συμβουλές για ένα σωστό σιτηρέσιο...

H διατροφή των ζώων και ειδικότερα των αιγοπροβάτων αποτελεί το πλέον δύσκολο κομμάτι στην διαχείριση ενός κοπαδιού. Στην Agrifeed σας παρέχουμε διατροφικές πληροφορίες σε ότι αφορά τις ζωοτροφές μας, προκειμένου να κάνετε μία ισορροπημένη επιλογή που ταιριάζει στις ανάγκες των ζώων σας!

Blog image

Εργαστηριακές μελέτες

Για την εγγυημένη άριστη ποιότητα των ζωοτροφών μας, διεξάγουμε συχνά εργαστηριακές μελέτες ανάλυσης δειγμάτων σε εξειδικευμένα χημικά εργαστήρια, τις οποίες παρέχουμε στους πελάτες μας.

Blog image

Λαμβάνετε αυτό το δελτίο για ενημερωτικό σκοπό. Δεν ενδιαφέρεστε πια

Powered by AcyMailing